|
|
Lån  


 

Gode råd babyalarm

En babyalarm er en nødvendighed fordi det giver mulighed for at placere barnet et sted hvor der er ro, samtidig med at der er sikkerhed for at man høre babyen, hvis det har brug for hjælp.

Gode babyalarmer har en knap til at justere lydniveauet, en indikator for batteriskift samt en lysfunktion, der gør, at man kan se støj fra barnet. En mere avanceret mulighed er babyalarmer med indbygget kamera, så du også kan se, hvad din baby foretager sig.

Gode råd til køb af babyalarm:

Tænk jeres behov igennem, og overvej om en af de billigere modeller kan opfylde det behov, fremfor en dyr babyalarm til mange tusinde kroner.

Køb en alarm med DECT-teknologi (digital trådløs teknologi). Det forhindrer andres signaler i at interferere med babyalarmen, og giver mindre skrat og støj.

Overvej en babyalarm som kan køre på både batterier og strøm. Så kan du selv vælge hvad der er bedst i situationen.

En babyalarm med tovejs-kommunikation kan være en fordel, da man så kan berolige barnet ad den vej også.

Vælg en babyalarm som har en indikator for om der er forbindelse mellem sender og modtager. Så risikerer du ikke at overhøre babyen pga mistet forbindelse.

Overvej en babyalarm der kan justere lydniveauet, så du ikke risikerer at overhøre den lille.

Køb en babyalarm hvor der er en indikator for batteriskift.

Se efter om babyalarmen er CE-mærket eller med den Europæiske standard EN 50371.
Information på sider:

Trlegetj - Babylegetøj - Netbutikker - Babylegetj - Babytøj - Babyting - Børnetøj - Børnebøger - Legetøj - Du er her: Babyting - Babyting -